exposities en markten

De pottenbakker is ook te vinden op exposities en markten. Een greep uit wat hij heeft gedaan. Wellicht wekt het je interesse om de pottenbakker op je eigen event uit te nodigen. Neem hiervoor vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Exposities

expositie tuinen mien ruys

Harrie nam deel aan een kleine groep keramisten onder de naam: keramiekatventure. In het najaar 2013 (oktober) namen ze weer deel aan een expositie. Je kon zijn werk hier bewonderen. De expositie bevond zich in de boerenschuur, van de Tuinen Mien Ruys.

Het thema van dat jaar was: keramiek in de verschillende tuinen. Men liet zich bij dit thema inspireren door de verschillende tuinen.

Mien Ruys kent 30 inspirerende tuinen en is al sinds 1924. Naast de boerenschuur vond je ook in de tuinen op vaste plekken werkstukken van keramiekatventure.

Mien Ruys
Moerheimstraat 84
7701 CG te Dedemsvaart

Kunstwerk op de Distelbelt

Overzicht van exposities op de tuinen van Mien Ruys

2013

Zutphen, door een mooie samenwerking met Joop Westerveld waarbij fotografie en keramiek samen zijn gebracht in een prachtig tegeltableau. Wij hebben samen op een unieke locatie (oud pakhuis)  in Zutphen ons eigen werk tentoongesteld en het werk wat we samen hebben gemaakt.

Verder nog op andere plekken in en rondom Hardenberg.

Lijkt het jou ook leuk om het werk van Harrie de pottenbakker te tonen, neem dan gerust contact op met mij.

 boerenmarkt bergentheim

Markten

Ik ben regelmatig te vinden op markten, zoals de boerenmarkt in Bergentheim, boerenmarkt de Krim, de molen in Dedemsvaart, koninginnenmarkt in Baalder (inmiddels koningendag), zelfs bij een open molendag in Nootdorp ben ik geweest. Op de markt kunnen kinderen al dan niet tegen een kleine vergoeding een eigen potje draaien en meenemen.

Lijkt het jou ook leuk om een pottenbakker op de markt te hebben neem dan contact met mij op inzake mijn tarief. Ik kan komen alleen ter demonstratie en/of het draaien met kinderen. Het kan een flinke pr betekenen voor jouw evenement of markt. Stroom en een mogelijkheid om bij nat weer droog te staan is wel een vereiste en het is niet mogelijk in de winterperiode zoals kerstmarkten. Door de temperatuur is het voor de klei te koud, tenzij je een goed verwarmde binnenplek heeft.

Tot ziens op een van de exposities of markten waar ik ook dit jaar weer zal staan.