Kinderfeestje pottenbakken

Draai je eigen potje onder begeleiding van de…… POTTENBAKKER

Kinderen vinden het vaak heerlijk om met de handen te werken, lekker kliederen. Het is dan ook leuk en origineel om met je verjaardag met vriendjes en vriendinnetjes een kinderfeestje pottenbakken te hebben. Handen met klei en nieuwe ervaringen. In één woord kleigaaf!

De pottenbakker komt op jouw locatie naar keuze of gewoon lekker bij jou thuis. Hij neemt alle benodigde spullen mee en je kan direct aan slag.

kinderfeestje

Kinderfeestje pottenbakken op maat

Heeft u vragen of andere wensen, ideeën dan is er veel in overleg mogelijk. De jarige kiest een kleur (roze, groen (glans, mat) of glanzend bruin) uit en alle potjes die gedraaid zijn worden gebakken en in deze kleur geglazuurd. De werkstukken gaan na het feestje met de pottenbakker mee naar huis. Hij zet op elke potje jouw naam, bakt het biscuit en doet op elk potje glazuur in de kleur die de jarige heeft gekozen. Eventueel andere kleuren tegen meerprijs. Als de potjes klaar zijn, dan kunnen ze worden opgehaald bij de pottenbakker, tenzij anders is overlegd. Dan kan de jarige ze uitdelen en dat is uiteraard een mooie herinnering van een geweldig kinderfeestje.

Verder gaan de kinderen ook handvormen, deze werkstukken kunnen ze direct mee naar huis nemen.

kinderfeestje pottenbakken draaien

Draaien op de elektrische schijf en handvormen

Ervaring is niet nodig. De pottenbakker begeleid iedereen en je zult merken dat iedereen een mooi eigen uniek potje kan maken. Het gevoel dat zoiets uit je handen kan ontstaan is een onvergetelijke ervaring. Tijdens het draaien, kunnen de kinderen zelf met klei iets met de hand maken. Ze kunnen aanwijzingen krijgen maar kunnen ook volledig vrij maken wat ze willen. Het is altijd handig als ze weten wat ze willen maken, om dan wat advies te krijgen hoe ze dit voor elkaar kunnen krijgen met klei.

De groep mag maximaal uit 16 kinderen bestaan, dan duurt het kinderfeestje pottenbakken draaien ongeveer 3 uur. Voor slechts €125,00 inclusief bakken etc en € 0,30 per gereden km. Tegen meerprijs zijn andere kleuren mogelijk.

 Tot ziens op jouw originele pottenbakkersfeestje